woensdag 29 oktober 2014

Koude douche

Het leek zo mooi. Je komt na 6 dagen dag en nacht zeilen aan in Lanzarote. Daar aangekomen zien we dat er een splinternieuwe haven (vorige week geopend) is. Dan denk je, dat is het. Na zo een tocht verlang je naar een heerlijke warme douche. Je gaat naar de douche maar die wordt niet warm. Letterlijk en figuurlijk dus een koude douche. Bij het verkennen van de haven zien we dat er nog aan alle kanten nog wordt gebouwd. Winkeltjes zijn nog maar voor de helft af. In de sanitaire ruimte liggen nog geen plafonds. Het internet is gewoon een grote ramp en de server ligt er meer uit dan bijwerkt. Er is maar een wasmachine voor 400 boten. De macadamweg is nog nat dus je schoenen en de boot komen onder de teer te zitten. De kraan werkt maar er is niemand om hem te bedienen. Steigers kunnen nog niet afgesloten worden omdat de draden voor de elektrische sloten er nog los aan hangen. Zo kan ik nog wel even doorgaan.
Maar goed we liggen en ze hebben (nu) nog een speciaal laag tarief. Dat zal er wel afgaan en de komende jaren zal het wel duurder worden. Voorlopig liggen we in ieder geval stil zonder dat de boot alle kanten op rolt.
We hebben voor twee dagen een auto gehuurd en gaan morgen de noordelijke kant van het eiland bekijken en overmorgen de zuidelijke kant.

1 reacties:

glukje zei

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen jammer van de zeeziekte en heel vervelend van de ongemakken in de haven maar we wensen jullie toch twee hele gezellige dagen om het eiland te verkenneb. Geniet er van . Liefs ons

Een reactie posten