vrijdag 26 september 2014

Cabo Rocca

Cabo Rocca is de meest westelijke punt van het vast continent en die hebben we moeten ronden om naar Lissabon te komen.
Omdat we een hele week een auto hebben hebben we deze toeristische plek ook maar bezocht. Hele busladingen worden hier afgezet en speciaal als er dan twee grote cruiseschepen in de haven liggen. Adventures of the Seas en een van de Costa lines. In de vroege ochtend kunnen de passagiers kiezen met welke bus ze die dag meewillen om een of meerdere attracties te bezichtigen.
Wij zijn er dus ook geweest maar als je dan bovenaan staat zie je pas echt hoe hoog z'n kaap is.
Uiteraard ook foto's genomen.
Vandaag hebben we vast wat boodschappen gedaan voor volgend jaar. Zodat we dan minder hoeven te sjouwen.
Morgen gaan we een boottochten maken over de RIO Tejo (Taag). Dat doen we dan met de ARVID zodat onze gasten Lissabon ook eens vanaf het water kunnen zien. De kinderen en kleinkinderen gaan ook mee en ook de moeder van Patrick.
We gaan al vroeg om nog een paar uur het afgaande tij mee te pakken om dan met het opkomende tij weer terug naar de haven te varen.
Zondag en maandag gaan de gasten naar huis en wordt het werken om de boot winterklaar te maken.

1 reacties:

glukje zei

Hoi hoi samen

wij zijn heel benieuwd naar jullue mooie foto's. Wat hebben jullue alveel gezien. Geniet met allemaal op de arvid van jullie tocht op de Rion Tejo en het uitzicht van lissabon vanaf het water. Geniet samen van de laatste dagen op de arvid. Veel succes met het winterklaarmaken van de boot en succes verder op de tofino. Liefs ons

Een reactie posten